Prefab Keralit dakrand

De Prefab Keralit dakrand is een onderhoudsarme oplossing die we voor elk project voorgemonteerd en op maat leveren. De dakrand is niet alleen onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden, Keralit garandeert bovendien een blijvend mooie afwerking.

De Prefab Keralit dakrand is in samenwerking met Keralit ontwikkeld en bespaart u tijd en kosten. De dakrand is namelijk tot 4 keer goedkoper dan een traditioneel getimmerde dakrand.  De voordelen van het Polytech prefab concept zijn:

    • Geen timmer- en schilderkosten
    • Snelle montage

Logo Keralit

  • Binnen 5-7 dagen geleverd

Montageklaar geleverd

De kant-en-klare dakrand bestaat uit een dakrandpaneel van maximaal 350 mm dat gemonteerd is aan een overstekpaneel van maximaal 335 mm. Eventuele verbindings- en eindprofielen worden los meegeleverd en zijn op locatie eenvoudig aan de dakrand te bevestigen.

Om de dakrand te kunnen bevestigen, heeft u alleen een houten regelwerk nodig dat bestaat uit twee latten; één aan de muur en één aan de dakplaat. Montage is mogelijk op een plat dak, een hellend dak én een puntgevel. De Prefab Keralit dakrand is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

Onderhoudsarm

De Prefab Keralit dakrand heeft geen nabewerking zoals schilderen, plamuren of stucen nodig. De dakrand is afgewerkt met een licht glanzend oppervlak met subtiele houtstructuur, verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

 

Gratis productpakket

Wilt u meer weten over de Prefab Keralit dakrand? Vraag dan het gratis productpakket aan met daarin een productmonster, kleurenwaaier en productblad inclusief prijzen.

Vraag aan