Bespaartip: prefab dakgoten

Sneller bouwen, schaarste aan vakmensen en het gebruik van prefab bouwmaterialen. Heeft u al eens nagedacht over alternatieven voor traditionele bouwproducten, zodat u montagetijd en materiaalkosten kunt besparen?

Een prefab dakgoot of dakrand bespaart u tijd en kosten en is tot 4 keer goedkoper dan een traditioneel getimmerde dakgoot/-rand. De voordelen van het Polytech prefab concept zijn:

  • Geen timmer- en schilderkosten
  • Snelle montage
  • Binnen 5 dagen geleverd

De Polytech dakgoot is een hoogwaardige kunststof dakgoot die we per project prefab op maat leveren, inclusief eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken.
U hoeft geen regelwerk te timmeren en u hoeft het regelwerk niet met plaatmateriaal te bekleden.

De kunststof dakgoot is licht van gewicht, waardoor u lengtes tot 13,5 meter (naadloos) samen met een collega in één keer kunt monteren. U heeft dus geen hijsmachine nodig.

De zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet is kleurecht en bestand tegen alle weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. Door het gladde oppervlak is de dakgoot eenvoudig schoon te houden. U hoeft de dakgoot dus niet periodiek te schilderen.

Kortom: een prefab dakgoot van Polytech is ook na vele jaren nog steeds een fraai en functioneel onderdeel van elke woning.

Bekijk alle dakgoten

Snelle prijsindicatie

Bent u benieuwd wat een Polytech dakgoot, dakrand en/of luifel voor uw project kost? Gebruik dan onze prijsindicator: kies in 4 stappen uw gewenste product en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsindicatie per mail.

Vraag aan