Jarenlange ervaring

Kunststof dakgoten van Polytech kunnen bogen op meer dan 30 jaar ervaring. De goten hebben zich in de praktijk dus ruimschoots bewezen. Daarbij hebben we in al die jaren veel energie gestoken in innovatie en productontwikkeling, zodat onze dakgoten voldoen aan de eisen die de bouw anno nu stelt. Tevens sluiten we met onze producten aan op het dagelijkse bouwproces, waarin de snelheid van bouwen steeds hoger ligt en het aantal vakmensen op de bouwplaats steeds schaarser wordt.

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • bewezen kwaliteit
  • lange levensduur
Hoogwaardig kunststof

Onze producten zijn vervaardigd uit een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. We maken goten in lengtes tot 13 meter (naadloos) en hebben vele uitgewerkte hoekoplossingen voorhanden. Daardoor bieden we een duurzame gootoplossing met 10 jaar garantie en is een goot van Polytech ook na verloop van vele jaren nog steeds een fraai en functioneel onderdeel van elke woning.

Productontwikkeling

Polytech is een bedrijf met betrokken medewerkers, die ruimte krijgen om initiatief te nemen en zich te ontplooien. Dat resulteert in een organisatie die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Polytech heeft in de loop der jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn producten en de geautomatiseerde productie daarvan.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor onze producten en ons productieproces. We besteden daarom continu aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte grondstof, zowel aan de samenstelling en de productie daarvan als het hergebruik. Kunststof is te recyclen met een laag energieverbruik. Uitval uit het productieproces vangen we op en komt als granulaat opnieuw in het productieproces terecht, zodat een gesloten keten ontstaat. Dat past dus heel goed bij ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid zoals circulair bouwen.

Productdesign

Ons eigen productdesign heeft geresulteerd in een gevarieerd aanbod aan producten en types dakgoten. Voor vrijwel elke architectuurvorm hebben wij een passende gootoplossing, inclusief eventuele hoeken, smetplanken, gootklossen etc.. Hoeken nemen we mee in ons fabricageproces, zodat we complete kant en klare goten op de bouw aanleveren tot een lengte van 13,5 meter.