Alles in eigen beheer

Polytech is niet alleen leverancier van kunststof dakgoten, maar ook ontwikkelaar, producent, adviseur en tekenaar. Vanaf uw eerste schets hebben wij het hele proces in één hand. Doordat we ook productontwikkeling en productdesign zelf doen, hebben wij enorm veel kennis van onze materialen en producten. Wij kennen hierdoor alle ins en outs van de goten, de mogelijke detailleringen en de technische randvoorwaarden.

  • expertise in huis
  • gedegen advies
  • snelle levering
Duidelijk advies

Als uw eerste schets bij ons binnenkomt, zetten wij die om in een tekening met een duidelijk technisch advies. Zo geven we aan waar we de goten het beste kunnen opdelen als dat nodig is en hoe eventuele hoekoplossingen er uit gaan zien. Ook adviseren we over de bevestiging aan dakplaat of muurplaat en eventueel gebruik van bijpassende plafondpanelen.

Na uw goedkeuring gaan wij produceren. Doordat wij niet alleen de ordervoorbereiding maar ook de productie en assemblage in eigen huis hebben, kunnen wij onze levertijden beperken tot maximaal 7 werkdagen. Al bij de bestelling weet u het moment van levering.

Eigen wagenpark

Wij vervoeren de goten naar uw bouwplaats. Polytech beschikt over een eigen wagenpark waarmee we de lange gootlengtes probleemloos kunnen vervoeren. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de nodige vakkennis zodat ons transport meer is dan alleen maar levering.

Na de levering kunt u als aannemer of installateur de goten zelf monteren. Montage gaat met schroeven door voorgeboorde gaten en is dermate simpel dat daar geen speciale montageploeg voor nodig is. Wij bezorgen de goten op de afgesproken dag, u monteert ze met uw eigen mensen op het moment dat u daar aan toe bent.