Grootschalige renovatie in Badhoevedorp.

In 2022 is Hemink met een grootschalige renovatie en verduurzaming gestart in Badhoevedorp. Wij gingen langs toen ze nog midden in het project zaten en vroegen Ramon Gomez, uitvoerder op locatie, naar het project en zijn ervaring met de Polytech dakgoten.

Aannemer Hemink Groep B.V.
Uitvoerder Ramon Gomez
Aantal woningen 71
Realisatie 2022

“Voor onze opdrachtgever Versteda zijn we bezig met de renovatie en verduurzaming van 71 rijwoningen. Naast het aanbrengen van isolatiemateriaal en zonnepanelen worden ook de oude zinken dakgoten vervangen voor de kunststof dakgoten van Polytech”

Het is niet het eerste project dat Ramon doet met de prefab dakgoten van Polytech “Mijn eerste project met de Polytech dakgoten was in Apeldoorn. Daar hebben wij 54 woningen voorzien van de kunststof goten. Dit is ons toen zeer goed bevallen!”

Kunststof dakgoten hebben natuurlijk veel voordelen, maar voor Ramon stond één voordeel ver bovenaan “Je hoeft er nadat de goten hangen niet meer bij voor de afwerking. Alles wordt prefab geleverd, het is een kwestie van monteren en klaar!”

Ramon ervaart weinig tot geen problemen met de dakgoten “Mocht er wel een keer een probleem zijn of er is iets niet goed gegaan in de levering dan wordt dat altijd netjes en snel opgelost. Iets waar wel rekening mee gehouden moet worden zijn de lange lengtes waarin de goten geleverd worden. Met goten van 13,5 meter kan je snel meters maken, maar je hebt er wel even een extra paar handen bij nodig om het netjes te monteren.”