Patentgoot

PatentGoot heet voortaan Polytech. De kunststof dakgoten, dakranden en luifels die voorheen onder de naam Patentgoot werden aangeboden, worden nu onder de merknaam Polytech aangeboden. Alle informatie over de producten en diensten van Polytech zijn te vinden op deze website.

Polytech maakt zijn producten van een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling. De producten zijn standaard leverbaar in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001).

Onze producten worden precies op maat gemaakt en montageklaar (vooraf voorzien van eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken) binnen 5 tot 7 werkdagen op de door u gewenste locatie geleverd. De kunststof dakgoten, dakranden en luifels zijn volledig recyclebaar; Polytech verwerkt het uitval- en restmateriaal in eigen beheer tot kostbare grondstof.

Heeft u vragen over uw PatentGoot/Polytech producten? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop binnendienst via info@polytech.nl of +31 (0) 599 – 417 444.