Bespaartip: prefab dakgoten

Sneller en goedkoper bouwen is de enige manier om aan de enorme vraag naar nieuwe woningen te voldoen. Maar hoe doe je dat als er een tekort aan personeel is? Prefab bouwen is dan dé oplossing. Hiermee bespaart u namelijk montagetijd én materiaalkosten.

Een prefab dakgoot of dakrand bespaart u tijd en kosten en is tot 4 keer goedkoper dan een traditioneel getimmerde dakgoot/-rand. De voordelen van het Polytech prefab concept zijn:

  • Geen timmer- en schilderkosten
  • Snelle montage
  • Binnen 5 dagen geleverd

Prijsindicator

De Polytech prefab dakgoot wordt kant-en-klaar geleverd (inclusief eventuele hoeken, uitlopen en eindstukken) en kan door middel van de bijgeleverde montageschroeven eenvoudig aan de dakplaat of gevel bevestigd worden. U hoeft dus geen regelwerk te timmeren en u hoeft het regelwerk niet met plaatmateriaal te bekleden.

De dakgoot is gemaakt van een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet en is hierdoor kleurecht en bestand tegen alle weersinvloeden, UV-straling en agressieve stoffen. Door het gladde oppervlak is de goot eenvoudig schoon te houden, u hoeft ‘m dus niet periodiek te schilderen.

De kunststof dakgoot is licht van gewicht, waardoor u lengtes tot 13,5 meter (naadloos) samen met een collega in één keer kunt optillen en monteren. U heeft dus geen hijsmachine nodig.

Omdat we bij Polytech alle expertises onder één dak hebben, van productontwikkeling tot productie en van assemblage tot logistiek, kunnen wij onze levertijden beperken tot maximaal zeven dagen. We bezorgen de goten op de afgesproken tijd, u monteert ze met uw eigen mensen op het moment dat u daar aan toe bent.

Voor elk type woning

De prefab kunststof dakgoot van Polytech is geschikt voor elk type woning:

– Verkrijgbaar in 6 verschillende modellen, waarvan 4 in meerdere types
– Tot 13,5 meter naadloos uit één stuk gemaakt
– Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

Door de variatie in ons productaanbod en de vele beschikbare details is vrijwel elke gewenste uitstraling mogelijk.

Bekijk alle dakgoten

Meer weten? Vraag een productpakket aan!

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de producten van Polytech? Of wilt u een klant de mogelijkheden van een kunststof dakgoot, dakrand of luifel laten zien? Vraag dan gratis een productpakket aan. U ontvangt daarbij onze brochure en prijslijst.

Productpakket aanvragen