Dakoverstekken

Een dakoverstek is niet alleen een fraai element aan de woning, het heeft ook een functionele waarde. In de zomer biedt een dakoverstek bescherming tegen de zon, waardoor het binnen lekker koel blijft. Daarnaast beschermt een dakoverstek de gevel, doordat neerslag niet zo gemakkelijk tegen de geven druppelt.

Kunststof dakoverstekken

Een kunststof dakoverstek is onderhoudsarm; schilderwerk op moeilijk te bereiken plekken is verleden tijd. Samen met een kunststof boeideel vormt de kunststof dakoverstek één geheel.

De dakoverstekken van Polytech zijn gemaakt van volschuim kunststof en verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, naadloos tot 8000 mm. De kunststof dakoverstekken zijn licht van gewicht en worden montageklaar geleverd (voorgemonteerd tot max 365 mm); ze zijn dus eenvoudig en snel te monteren.

De Polytech kunststof dakoverstek is verkrijgbaar met en zonder dekker en is zowel geschikt voor bevestiging aan de dakplaat, als aan de panlat. De dakoverstekken zijn zowel toe te passen bij platte daken als bij hellende daken en verkrijgbaar in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001).