Vacature Vrachtwagenchauffeur

Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige prefab kunststof dakgoot systemen. Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur (fulltime).

Je functie

In de functie van vrachtwagenchauffeur vervoer je onze producten door heel Nederland. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het transport, waarbij de kwaliteit natuurlijk altijd belangrijk blijft, maar ook het zelf laden en lossen van de goederen valt onder je werkzaamheden, evenals het netjes en representatief houden van het wagenpark. Hoewel je tijdens het rijden natuurlijk lekker op jezelf bent, heb je ook veel klantcontact en is het belangrijk dat je dit contact op een goede manier kunt onderhouden. We willen de klant tevreden stellen en daarin ben jij heel belangrijk: jij bent ons visitekaartje!

Profiel

– Je beschikt over een lbo / mbo werk- en denkniveau;
– Aantoonbaar ca. 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
– Je hebt een enthousiaste, proactieve instelling en je bent klantvriendelijk;
– Je bent in het bezit van een geldig CE-rijbewijs, bestuurderskaart en Code 95;
– Het is van belang dat je goed in het team past, daarom ben je flexibel, een teamplayer en bent bereid om van je collega’s te leren;
– Je hebt er geen moeite mee om zelf te laden en te lossen.
– Technisch inzicht en affiniteit met de bouwbranche is een pre;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische functie. Het werkgebied beslaat in hoofdzaak alleen Nederland, daarom ben je in de weekenden vrij en doordeweeks ben je hoofdzakelijk voor het avondeten thuis. In overleg heb je af en toe een rit met een overnachting. Polytech is een professionele en financieel gezonde organisatie. Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Tristan Cherington (Hoofd Expeditie), telefoonnummer 0599 – 417 444. Je reactie met cv kun je mailen naar pz@polytech.nl