Technisch Buitendienst Medewerker (Fulltime)

Ben jij de Technisch Buitendienst Medewerker die de inmeet- en serviceopdrachten voor Polytech gaat uitvoeren?

Het werkgebied is rayon Midden / Zuid

Wat ga je doen?

Als Technisch Buitendienst Medewerker is voor jou geen dag hetzelfde. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor het uitvoeren van de inmeetopdrachten op de bouwplaatsen in jouw rayon. Deze inmeetopdrachten kunnen uiteenlopen van een enkele woning of aanbouw bij een particuliere klant tot een woningbouwproject, bestaande uit meerdere blokken, bij een groot bouwbedrijf. Tevens voorzie je de klant van een goed montage advies en adviseer je in het kiezen van de juiste Polytech producten. De werkomstandigheden en werkzaamheden kunnen erg variëren. Zo kun je ook worden ingezet om klachten op te nemen en af te handelen of reparaties op locatie uit te voeren. Het is dan ook van belang dat je geen hoogte vrees hebt.

Vanuit jouw functie rapporteer je direct aan de Operationeel manager en werk je nauw samen met de afdeling verkoop.

Over Polytech Kunststoffen

 Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige      prefab kunststof dakgoot systemen en dakranden. Meer informatie over Polytech is te vinden op www.polytech.nl. Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep. Een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven die met name zijn gevestigd in het noorden en oosten van Nederland.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau in een technische richting;
  • Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een goed technisch inzicht en beschikt over een klantgerichte instelling;
  • Je bent woonachtig in de regio Utrecht en in het bezit van B/E rijbewijs;
  • Ervaring in bouw is een pre.

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, extra uitkering, pensioenregeling, ruim 30 vakantiedagen) krijg je de beschikking over een compleet, ingerichte bestelbus, telefoon en tablet. Wij bieden een afwisselende functie, geen weekenddiensten of oproepen buitenwerktijd, binnen een groeiend bedrijf. Wij geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen en uiteraard zorgen wij voor een gedegen interne opleiding.

Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sander Krops (Operationeel manager) / telefoon nummer 085 – 04 777 21). Je reactie met cv kun je mailen naar pz@polytech.nl