VACATURE HOOFD ASSEMBLAGE / LOGISTIEK (FULLTIME)

Ben jij de technisch leidinggevende die onze processen soepel gaat laten verlopen?

Wat ga je doen?

Als Hoofd Assemblage / Logistiek ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de afdelingen assemblage, expeditie en technische dienst. Zo bewaak je o.a. de verschillende budgetten van de diverse afdelingen, rapporteer en coördineer je KPI’s i.c.m. de afdeling Finance en ben je het aanspreekpunt voor de projecten van de afdeling Technische Dienst bij de andere werkmaatschappijen. Tevens draag je o.a. zorg voor het bewaken van diverse assemblage- en transportplanningen en het voorraadbeheer. Daarnaast ben je een sparringpartner voor het management team i.v.m. de optimalisatie van diverse processen.

Het is jouw uitdaging om de kwaliteit en continuïteit van de processen te waarborgen.

Vanuit jouw middenkader functie rapporteer je direct aan de Operationeel manager en werk je nauw samen met het Hoofd Verkoop Binnendienst en de Productieleider.

Over Polytech Kunststoffen

 Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige      prefab kunststof dakgoot systemen en dakranden. Meer informatie over Polytech is te vinden op www.polytech.nl. Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep. Een groep bedrijven bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven die met name zijn gevestigd in het noorden en oosten van Nederland.

Wie ben jij?

– Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau in een technische richting en hebt enkele jaren ervaring op het gebied van leidinggeven;
– Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– Je bent analytisch sterk, oplossings- en verbeteringsgericht, doortastend en een teamspeler;
– Je beheerst Microsoft Office en overige ICT-toepassingen zoals ERP. Je bent ook thuis in WMS-planningssystemen.

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, extra uitkering, pensioenregeling, ruim 30 vakantiedagen) bieden wij een afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf. Wij geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sander Krops (Operationeel manager) / telefoonnummer 085 – 04 777 21). Je reactie met cv kun je mailen naar pz@polytech.nl