Vacature Functioneel beheerder

Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige prefab kunststof dakgoot systemen. Meer informatie over Polytech is te vinden op www.polytech.nl
Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Binnen Polytech staat er veel te gebeuren op ICT gebied. Daarom zijn wij ter versterking van de organisatie op zoek naar een enthousiaste Functioneel beheerder (Fulltime)

Je functie

Als Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, verbeteren en uitbreiden van de ICT omgeving van Polytech. Je bent de spin in het web als het gaat om de automatisering van de bedrijfsprocessen. De Functioneel beheerder zorgt voor een goede aansluiting tussen ICT omgeving en functionele behoefte van de gebruikers. Hiernaast behoort ook het inregelen van nieuwe structuren en functionaliteiten tot je taken. Daarbij moet uiteraard rekening gehouden worden met de technische en functionele consequenties. Verder los je storingen en problemen op. Daarnaast kun je ook projectmatig worden ingezet voor ICT projecten binnen de Schoonderwolf Groep.

Profiel

• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar;
• Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in een productiebedrijf);
• Ruime ervaring met netwerk- en werkplekbeheer en Office 365;
• Kennis van Microsoft Dynamics Business Central is een vereiste; Je hebt kennis van het tekenprogramma Revit of bent bereid dit te leren;
• Ervaring met projectmatig werken is een pre;
• Je hebt een dienstverlenende instelling, goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig;
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Emmen / Hoogeveen / Musselkanaal.

Wij bieden

Een afwisselende functie, waarin veel ruimte is om mee te denken, in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie. Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats is het kantoor van Polytech in Musselkanaal.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Alexander Oosterveen (ICT Manager Schoonderwolf Groep BV / telefoon nummer 0523 – 615 631). Je reactie met cv kun je mailen naar pz@polytech.nl.