Assemblage Medewerker (Fulltime)

Beschik jij over twee rechterhanden en wil jij werken bij een werkgever op een mooie locatie?

Wat ga je doen?

In de functie van assemblage medewerker weet je wat er van je verwacht wordt. Zo
zorg je, aan de hand van een tekening, samen met je collega’s voor het samenstellen van prefab dakgoten en dakranden waarbij je de onderdelen zaagt, spiegellast en verder afwerkt.

Over Polytech

Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige prefab kunststof dakgoot systemen. Meer informatie over Polytech is te vinden op www.polytech.nl. Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Wie ben jij?

• Je beschikt over twee rechterhanden en technisch inzicht;
• Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig;
• Je hebt een enthousiaste, proactieve instelling, bent een teamplayer en bent bereid om van collega’s te leren.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische functie. Polytech is een professionele en financieel gezonde organisatie. Binnen Polytech en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Bovengemiddeld salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Johan Wessels (Teamleider Assemblage) / telefoon nummer 06-30 95 86 13). Je reactie met cv kun je mailen naar pz@polytech.nl

Ervaring is voor deze functie niet vereist.
Een schoolverlater is dan ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.