Stage werktuigbouwkunde

Polytech Kunststoffen BV (Polytech) is een vooraanstaande leverancier van innovatieve producten voor de (Nederlandse) bouwsector. Polytech richt zich vooral op de productie van hoogwaardige prefab kunststof dakgoot systemen. Polytech is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Studeer jij in de richting van werktuigbouwkunde en lijkt het je leuk om mee te denken aan het optimaliseren van machines? Dan ben jij wellicht dé perfecte match voor onze organisatie.

Wat ga je doen?

Voor onze organisatie zijn wij, in verband met de introductie van een nieuw goottype, op zoek naar een ambitieuze student die samen met het team van de Technische Dienst de huidige productie- en assemblagelijn verder wil doorontwikkelen. Tijdens de stage-/afstudeeropdracht help je mee met het bedenken, uitwerken van ideeën, tekenen en optimaliseren van machines en ben je nauw betrokken met de daadwerkelijke bouw van de machines. Ook het uitwerken en tekenen van specifieke machine onderdelen behoren tot de werkzaamheden, zodat de onderdelen besteld kunnen worden bij de leveranciers.

Kenmerkend voor de stagiair is…

– Je volgt een hbo opleiding in de richting werktuigbouwkunde;|
– Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen;
– Je vindt technologie niet alleen ontzettend gaaf, maar weet dit ook om te zetten naar de praktijk.

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan is het goed om te weten dat wij jou een marktconforme stagevergoeding verstrekken. Voor vragen kun je contact opnemen met Sander Krops (Operationeel Manager / telefoonnummer 0599 – 417 444). Mail je reactie en cv naar pz@polytech.nl