Gevelpanelen

Specifieke onderdelen van een project vragen vaak om een specifiek product. Polytech biedt hiervoor een passende oplossing door gevelpanelen aan te bieden in dezelfde kleuren als de dakgoten, dakranden en luifels. Op die manier vormen de dakgoot en gevel één geheel.

Mammut gevelpaneel

Polytech levert gevelpanelen van het merk Mammut. Deze panelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV-bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Het Mammut gevelsysteem is compleet en eenvoudig in gebruik en is zowel horizontaal als verticaal toe te passen. Er zijn 16 populaire kleuren beschikbaar, waarvan Polytech er standaard 4 op voorraad heeft: wit (RAL 9016), crème (RAL 9001), donkergroen (RAL 6009) en antraciet (RAL 7016). Door de paneelbreedte van 167 mm is inmeten heel eenvoudig: er kan met één lengte van 6 meter exact één vierkante meter bekleed worden. En met behulp van de diverse hulpprofielen is het gemakkelijk een perfect eindresultaat te bereiken.

Download de Mammut brochure of de Mammut montagehandleiding

Rabat gevelpaneel

De Polytech rabat gevelpanelen kunnen niet alleen op de gevel worden toegepast, maar ook op dakkappellen. De rabatdelen zijn gemaakt van volschuim kunststof en leverbaar in 6000 mm lengte en in de kleuren verkeerswit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001). De werkende hoogte is 150 mm.